O nama

Kontinuirana medicinska edukacija - Srbija

Strukovno udruženje za snimanje i publikovanje akreditovanih predavanja na globalnu Internet mrežu kostenlos hintergrundmusik herunterladen.
Sva snimljena predavanja su dostupna svim zainteresovanim lekarima, bez ikakve nadoknade.
Cilj je da zdravstveni radnici imaju pristup što većem broju naučnih predavanja i novim dostignućima u medicini,
i da nam nacija bude što zdravija.

BESPLATNA edukacija za sve korisnike

Naši ciljevi

KME–Srbija.com je sajt namenjen transparentnom prikazu akreditovanih kontinuiranih medicinskih edukacija i hirurških operacija gta 5 online kostenlosen. Pošto se godišnje u Srbiji održi više od 800 stručnih skupova, cilj nam je da većinu njih snimimo i te audio-vizuelne zapise publikujemo i učinimo ih dostupnim što širem krugu zainteresovanih filezilla files.
Na kongresima, seminarima i kursevima, najčešće izlaže 5 do 9 predavača. Njihova predavanja su pored usmenog izlaganja, praćena i PowerPoint prezentacijama herunterladen. Pošto tim skupovima prisustvuje od 50 do 150 zdravstvenih radnika, a poziv dobije njih od 1000 do1500, jasno je da je u Srbiji mnogo onih koji nisu u mogućnosti da dođu i prisustvuju predavanjima episode download pc. Razlozi za to najčešće su ekonomske prirode.
Naš cilj je da pomognemo svim medicinskim radnicima da što brže i kvalitetnije dobiju informacije o naučnim dostignućima i tako obogate svoje znanje apps auf pcen!

Snimanje operativnih zahvata

Tokom godine se obavi nekoliko hiljada operacija, često specifičnih bus simulator 18 for free. Ponekad ih izvode stručnjaci iz inostranstva koji našim lekarima prenose svoja saznanja o najnovijim dostignućima iz oblasti medicine. Sve to ostaje u okvirima operacionih sala u kojima je prisutno još eventualno 3 – 4 hirurga f.luxen. Smatramo da takve zahvate treba snimiti i publikovati, kako bi mogao da ih vidi što veći broj hirurga širom Srbije!
Sve što se prikaže ili uradi, a ne bude zabeleženo, bespovratno je izgubljeno bibel hörbuch mp3 download kostenlos!
Iz tih razloga napravili smo inovaciju koja prati javne potrebe i nacionalni interes naše države Republike Srbije, radi savremenog prezentovanja akreditovanih edukacija u oblasti medicine outlook 2010 imap mails komplett herunterladen.
Cilj nam je da sve te video zapise učinimo dostupnim što većem broju zdravstvenih radnika, kako bi oni znanje stečeno ovim putem mogli što pre da primene u praksi.

Anketa

Anketirali smo više stotina lekara, akademika, profesora, docenata, medicinskih sestara. Svi do jednog su izjavili da je ovakav projekat ne samo potreban, već i neophodan u našem zdravstvu kao i da je reč o projektu od opšteg društvenog značaja, s obzirom na to da bi unapredio znanje ljudi koji nam pomažu da vodimo što zdraviji život, a kada je potrebno, zajedno sa nama se i bore za njega.
Takođe su bili složni i pri konstataciji da je u vremenu savremenih tehnologija, ovako nešto trebalo i ranije uraditi jer bi se do danas već osetila ogromna korist od projekta kao što je KME – SRBIJA.

O projektu KME - Srbija

Svoje pozitivno mišljenje su dale pojedine institucije, kao i mnogi eminentni stručnjaci iz oblasti medicine!

Link na stranice sajta

Pogledajte sadržaj sajta.

Početna stranica

Početna stranica sajta

Predavanja

Akreditovana predavanja sa stručnih sastanaka, seminara, kongresa i …

FB MED

FACEBOOK ali samo za medicinsko osoblje

Registracija na portal

Registrujte se da bi imali pristup svim sadržajima na sajtu i mogućost komentara.

Kontakt

Stranica za kontakt sa koje nam možete postaviti pitanja dati sugestije ili …

KME LIVE

UŽIVO prenosi sa dešavanja ( samo za egistrovane na ovom portalu)

Donacije

Na koji način se finansira KME-Srbija i sistem za doniranje.

Lični FACEBOOK

Na ovom portalu je moguće koristiti i stranicu FB koja je samo Vaša. Dozvolu za to ko može da vidi vaše sadržaje sami određujete i to po svakoj objavi posebno.

Izmene i dopune

Stranica za izmenu i dopunu podataka na ličnoj FB stranici

Budite i Vi član portala www.kme-srbija.com

DOBRODOŠLI

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH